Solförmörkelsen, Patrullriks & Tromb.

Denna dag cyklade vi till Mjölsjöliden Patrullriks för att gå på marknaden. (Det är ett scoutläger med typ 1-2 tusen scouter för er som inte vet ;) Det var grymt kallt då vi kom fram, det berodde på månen som hade spökat sig förbi framför solen. Fytusan. Men efter nån timme kom solen tillbaka igen.
Det var väldans trevligt på marknaden, roliga aktiviteter som: dränk en blåsmarkare, gräv en grop, hårtvättning (kan ju behövas efter en vecka utan dusch, för den är ISKALL),massage, golf och myycket mer. Dock så var det mycket, mycket mindre än de andra lägrerna jag varit på, men det gör ju inte så värst mycket.
Och jag säger då det, så inni himlens tur att tromben som varit i Sjulsmark och där inte har nått till lägret. Jag menar, om 200 träd har slitits upp av tromben så är ju ett scouttält en lätt match, det skulle blivit katastrof. Men nu blev det inte så och det var ju för väl! Tycker dock väldigt synd om dom som bor där, fast ingen har väl blivit skadad så. Och Lova som är i Gotland och huset är bland en massa träd...hmmm... .

Nu ska jag gå ut, kram/ agnes.

0 kommentarer: